De visie achter het LOVB-concept

In lijn met het Techniekpact 2020 is het LOVB-concept niet alleen vernieuwend, maar heeft het ook een praktisch bewezen meerwaarde. Leerlingen, ouders, scholen en bedrijfsleven zijn op basis van de praktijkresultaten overtuigd dat LOVB alleen maar winnaars heeft, met als uiteindelijke winnaar ons maatschappelijke belang in Nederland. Om die reden wil Wilfried dit LOVB-concept verder bekendheid geven aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, aan onderwijsinstellingen en aan het bedrijfsleven. Het ontwikkelen van deze website was dan ook een logisch vervolg op Wilfrieds scriptie over LOVB en de bijbehorende film.

Een brug slaan

Inhakend op het bovengenoemde Techniekpact 2020 wil Wilfried met zijn praktisch bewezen LOVB-concept op basis van zijn filosofie een brug slaan om de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven verder te dichten. Voor dit concept gaat hij verder draagvlak zoeken in het onderwijs en het bedrijfsleven. Ditmaal betreft het echter niet de brug tussen werknemer en bedrijfsleven, zoals in zijn vorige functie, maar de brug tussen leerling en bedrijfsleven. Wilfried is ervan overtuigd dat leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar de ideale leeftijdscategorie zijn om te profiteren van het LOVB-concept. Onder het motto 'levensecht leren' probeert hij jongeren enthousiast te maken voor techniek. En gezien de vele positieve reacties die hij van diverse betrokkenen heeft ontvangen, lukt dat blijkbaar heel aardig! En wat is er nu mooier dan doen waar je plezier in hebt en voldoening uit haalt?

Meer weten?

Wilt u weten wat LOVB-Techniek voor u, uw onderwijsinstelling of bedrijf zou kunnen betekenen? Hier kunt u lezen welke diensten LOVBV-Techniek levert. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact opnemen. Wilfried staat u graag te woord om zijn concept en dienstverlening nader toe te lichten! Stuur gerust een e-mail via het contactformulier.